„Място, наречено Другаде“ в лятно кино „Орфей“

Постановката „Място, наречено Другаде“ с участието на Боряна Братоева и Петър Антонов ще гостува в Пловдив на 12 юни 2023г. в лятно кино „Орфей“. Началото е в 20.00 часа. 

Режисьорът Димитър Коцев – Шошо и великолепните актьори Боряна Братоева и Петър Антонов ни въвличат в една изключително смешна и покъртително откровена история, разкриваща мъжката и женската гледна точка, когато любовта е някъде наоколо.

„Място, наречено Другаде“ е най-новият текст на един от най-нашумелите съвременни драматурзи – Яна Борисова, за който тя получи престижната награда „ИКАР“. Сценографията и костюмите са дело на Елис Вели, музиката е на Милен Кукошаров

 Действието ни отвежда в сградата, където живее Денис – бивш известен телевизионен водещ с бляскаво минало и тъжно настояще. След драматична раздяла с жената, която той нарича „любовта на живота ми“, Денис се оттегля от телевизията и светлините на прожекторите и се отдава на пиене и самосъжаление. По стечение на обстоятелствата в апартамента до него, се нанася младата актриса Мия. Без да се съобразява с нищо друго освен със собствената си потребност да контактува, да споделя и да живее активно, тя нахълтва в живота на Денис и всичко се променя и за двамата. След известна съпротива, Денис се сприятелява и привързва към момичето. Без той да усети тя става неговия спасителен пояс, източник на вдъхновение и желание за живот. От своя страна Мия намира истински приятел с богат емоционален опит и мъдрост от каквито всеки млад човек има нужда в процеса на порастването си.

Билетите са вече в продажба в цялата на мрежа на Ивентим и онлайн.

Пиесата „Място наречено Другаде“ е съфинансирана от Фондация „Лъчезар Цоцорков“.

За автора

Вашият коментар