„Направихте ме на луд“ обсебва публиката в Пловдив

Седмицата, която предстои ще бъде доста различна за Фики. Освен обичайните изяви в нощните клубове, поп-фолк звездата ще участва като специален гост в театралната постановка „Направихте ме на луд“.

Летните театри в Бургас и Пловдив ще посрещнат звездната трупа на 19 и 20 юли, а зрителите вече с нетърпение очакват срещата си с Фики, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Павел Иванов, Тихомир Благоев и Рада Кайрякова.

„Изключително съм щастлив да бъда на една сцена с толкова талантливи актьори. Всички са великолепни и много се забавляваме“, сподели Фики след първия спектакъл, провел се във Варна на 7 юли.
„С нетърпение очаквам да видя как публиката в Бургас и Пловдив ще ни приеме, дали ще се забавляват също толкова много, както хората във Варна“, допълва поп-фолк певецът.

„Направихте ме на луд“ е абсолютен комедиен хит. Водещ на спектакъла е Руслан Мъйнов, който умело вплита скечовете в сериозното. Фики пък представя свои любими песни и влиза в най-характерните образи, които ни представи в шоуто „Като две капки вода“. Какви ще бъдат изненадите в Бургас и Пловдив, артистите не издават, но гарантират жега от емоции в Летните театри.

За автора

Вашият коментар