Нов вид тестване превръща децата в батерии, родители готвят протести

Часове след завръщането си в класните стаи и минути след масовото плюене в торби и бъркане в носа, гимназистите бяха изненадани неприятно от новината, че ще им бъдат взимани проби и от дупетата, с което здравните власти да бъдат сигурни, че в училищата няма да се развъдят глисти.

„В това няма нищо страшно или странно. Навремето в казармата що шомполи сме си тикали, това сега нищо не е“, ентусиазирано заяви здравният министър, пристигнал в елитна гимназия като доброволец, за да покаже нагледно как ще се осъществява новата втривка.

„Чуйек, тия са изчаткали тотално! Очаквам скоро да ни правят и тестове за бременност, а нищо чудно в даден момент да поискат и да учим“, притеснен от новосъздадената ситуация заобяснява 12-класник, стъпващ в родното си училище за първи път от 3 години.

Гневна майка, обикаляща с гайгеров брояч около училището, заяви, че към момента предотвратява чипирането на децата, но сега е извън кожата си, тъй като вече било ясно, че искат да превърнат идните поколения в батерии.

На въпрос как ще стане това, 38-годишната Хортензия разясни делово:

„Замислете се! Ако ви бръкнат в носа и сте положителен, после отзад и сте отрицателен, тогава в какво ще ви превърнат?!“

По думите ѝ около училищата вече обикалят представители на дюрасел, които засичат подрастващите заряди и ги записват в екселски таблици за бъдещ контакт.

„Какво ще правят с тях? Знаете ли, че крайната цел е да превърнат децата ни в соларни панели и с това да си решат проблемите с климата и по-евтиния ток? Няма да позволим бъдещето на България да свети денонощно, за да изключат АЕЦ „Козлодуй“!

В интернет пространството вече циркулира подписка, призоваваща КЕВР да прекрати порочната манипулация над децата, като организаторите подготвят и нощно бдение със свещи пред трафопостовете в цялата страна.

ВАЖНОРубриката „Криво огледало“ е хумористична и цели да накара читателите ни да се усмихнат. Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват „Криво огледало“, защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

За автора

Вашият коментар