Кампанията за закупуването на шоков фризер успя

Членовете на Лайънс клуб Пловдив – Филипополис се събраха днес на Римския стадион, за да призоват пловдивчани да се включат в кампанията за набиране на средства за шоков фризер. Сумата в размер на 77 200 лв. необходима за закупуване на фризера е вече събрана, но без ДДС. Затова организаторите на инициативата отново отправиха апел и благодариха на хората с добри сърца, които помогнаха сумата да бъде събрана за толкова кратко време.

„Изказвам огромната си благодарност към всички добри хора, които се включиха в тази кампания и призовавам всички, които скоро са преболедували COVID-19 да дарят кръвна плазма и така да спасят човешки живот“, апелира инициаторката на кампанията Нели Иванова.

От Лайънс клуб споделиха, че дарителите са се обединили около каузата за много кратко време и по този начин са превърнали кампанията в успешна.

„В България, за да се случват такива благотворителни инициативи не са необходими платформи или луксозни офиси. В целия свят такива кампании се осъществяват от доброволци, които безплатно и безкористно се обединяват около важните каузи и помагат“, коментира Пепа Павлова – член на Лайънс клуб.

В кампанията, макар и онлайн, се включи и президентът на клуба Анна Алексиева, която отправи своите благодарности във видео разговор.

„По време на тази кампания за пореден път се убедих, че за да направиш добро не е от значение къде се намираш, важното е да имаш желание да помогнеш“, коментира тя.

Кампанията се подкрепя от Община Пловдив.

Припомняме ви, че можете да помогнете като дарите средства по следната банкова сметка:

„УниКредит Булбанк“ !АД:

BG 15 UNCR 7000 1524 18 93 18

Титуляр на сметката: Нели Димитрова Иванова.

Основание: Събиране средства за шоков фризер

Вашият коментар