Аз, Инженерът – има бъдеще за младите специалисти в България

Състезание по роботика и презентации на успешни компании, инженери и и изобретатели, ще се опитат да убедят младите иновативни българи, че има бъдеще за тях в родината. "Аз, инженерът" е необичайно по вид еднодневно събитие, което ще събере водещи технологични компании и млади български специалисти на едно място. Професионалната реализация в сферата на науката и иновациите са възможни в България и младите хора имат шанс за развитие, смятат организаторите. Събитието ще се проведе на втория етаж на Интерекспо Център на 5 март.

Сутринта започва с презентации на компании, инженери и изобретатели, които ще разкажат за най-интересните аспекти на своята дейност, опит и разработки. На обяд, студентите и младите специалисти ще имат възможност да разговарят неформално с представители на участващите компании, за да научат за възможностите и перспективите, които те предлагат. По същото време ще започне и състезанието по роботика на Роболига, последвано от втория блок интересни презентации в зала "Витоша".

През целия ден, посетителите ще могат да разглеждат и да участват в щандовете-работилници на различни компании и организации, които ще подготвят конкретни задачи и казуси за решаване и ще показват нагледно части от своята дейност.

Събитието е напълно безплатно и отворено за всички посетители – професионалисти, студенти, любители на джаджите и технологиите. Нужна е само регистрация!

Може да следите актуалните новини около събитието във фейсбук страницата на Аз, инженерът.

Вашият коментар