Аз обичам, ти обичаш, тя обича на Теди Москов отново в Пловдив

„Аз обичам, ти обичаш, тя обича“ е името на спектакъла, с режисьор Теди Москов, който ще гостува отново в града под тепетата

Поради големия зрителски интерес, на 18 май от 19 часа в Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив.

Участващите ще бъдат – Малин Кръстев, Филип Аврамов, Владимир Зомбори, Каталин Старейшинска, Ирини Жамбонас, Иван Петрушинов, Таня Пашанкова, Мак Маринов, Георги Кацарски.

Сценарият на „Аз обичам, ти обичаш, тя обича“ от афиша на Малък градски театър „Зад канала” е написан от Теди Москов и Симон Шварц, сценографията е на Петя Стойкова, а музиката е на Антони Дончев.

Спектакълът е вдъхновен от филма на Еторе Скола "Обичахме се толкова много“ (1974 г.), в който  участват изключителните Клаудия Кардинале, Нино Манфреди, Виторио Гасман, Алдо Фабрици и Стефано Сата Флорес.

Артистите в нашето представление не им отстъпват по нищо.

Аз обичам ти обичаш тя обича…Кой съм аз? Кой си ти? Коя е тя? Кои са всички и за какво става въпрос? Те са трима най- добри приятели, влюбени в една жена цели 30 години. Не става въпрос за триъгълник, а за четириъгълник- любовен и приятелски едновременно. А тя коя е? Кого от тях обича? Изобщо обича ли някого, или просто майсторски „жонглира“ с всичките? Може ли една жена да се влюбва често, но всеки път за първи път?

„Няма единствена любов! Всяка любов е единствена! Няма нищо по-сложно! Няма нищо по-просто! Всички са италианци. Аз обичам, ти обичаш, тя обича… ли? В тези 30 години, в продължение на които се развива действието, не става въпрос само за любов, а и за излъгани надежди, неосъществени мечти, пропаднали намерения. Това не пречи на комедията да се прокрадва във всеки един детайл от случващото се”

Разказва режисьорът Теди Москов.

Вашият коментар