JCI организира Open Day Walking in Entrepreneurs’ Shoes

JCI Пловдив организира поредното събитие, което цели да помогне на младите по пътя към успеха. Темата на семинара е „Walking in Entrepreneurs' Shoes” и обхваща редица важни въпроси, които минават през главата на всеки, които се опитва да вземе правилните решения в началото на своето професионално развитие.

Ще имаме възможност да се поставим на мястото на Йонуш Тата, предприемач с над 10 години опит, който ще сподели ценни съвети. Той управлява собствен бизнес и е вице-президент на Junior Chamber International. Освен това е сертифициран лектор в областите предприемачество, управление на проекти, управление на риска, лидерство, личностно развитие, маркетинг и продажби.

Фокусът на лекцията ще бъде върху това, как да мислим извън шаблонa и да проявяваме креативност, как да управляваме екип и как да доведем проект до успешен край. Семинарът ще се проведе на английски език, а участието е безплатно.

Обучението е предназначено за стартирали и бъдещи предприемачи, както и за всеки, който желае да разшири своя светоглед.

Детайли за събитието:
Дата: 12-ти Април 2014г.
Регистрация: 12:30ч.
Начало: 13:00ч.
Място: Изложбена зала – Дружество на пловдивските художници (ул. Гладстон 32, срещу кино "Лъки синема")
Записване: http://openday.jci.bg/

За автора

Вашият коментар