Нели Петкова и Виктор Калев представят Тук до мен

Нели Петкова и Виктор Калев представят "Тук до мен"

„Тук до мен“ събра в звукозаписното студио и на снимачната площадка талантливите артисти – Нели Петкова с неподражаемия ѝ глас и едно от най-характерните и харизматични лица на театралната сцена – Виктор Калев. 

Двамата артисти промотираха видеото към песента в социалните мрежи в Деня на влюбените – 14 февруари, защото именно силата на споделената любов е посланието и темата на “Тук до мен”.

 Под бурните аплодисменти на публиката, Нели и Виктор изпълниха песента на юбилейния спектакъл на Стоянка Мутафова „70 години на сцена“ в зала 1 на НДК, както и на авторския концерт – спектакъл на Виктор Калев „Грамофонът“ в театър „Сълза и смях”. 

Режисьор на видеото е Люси Иларионов, а за стилната и елегантна визия се погрижи топ дизайнера София Борисова. Проектът е осъществен с подкрепата на “Черноморско злато” Поморие и хотел “Уинтър Палас”. 

Автори на мелодичната балада са: музика – Спас Лазаров, Деан Асенов, Нели Петкова, текст –  Лора Димитрова, Йордан Ботев, аранжимент – Стойчо Стоянов, Милко Михайлов. В звукозаписа участват:  пиано – Кристиан Илиев, китара –  Стойчо Стоянов.

Нели Петкова и Виктор Калев 
Тук до мен 

За автора

Вашият коментар