Теди Москов представя „Аз обичам, ти обичаш, тя обича“ тази неделя в Пловдив

"Аз обичам, ти обичаш, тя обича" е заглавие в репертоара на столичния Малък градски театър "Зад канала", което видя бял свят в края на 2018-та година

Постановката е на режисьора Теди Москов и е вдъхновена от филма на Еторе Скола "Обичахме се толкова много".

Тази неделя (24.02) предстои премиерата на новото заглавие под тепетата "Аз обичам, ти обичаш, тя обича". Самият Москов през декември похвали актьорския състав за работата им и сподели, че все още има промени в целия спектакъл, който пресъздава темата за приятелството и любовта.

"Те са трима приятели най-добри. С гузна съвест всеки отнема тази приятелка на своя приятел, тоест кое е по-силно любовта между мъжа и жената или приятелството. Това е едно от нещата, с които се занимаваме и разбира се в какво ни превръща животът", разказа режисьорът.

Теди Москов разкри, че "Аз обичам, ти обичаш, тя обича" започва забавно и смешно, но не завършва така. По думите му сюжетът е чисто човешки, а действието се развива в продължение на много години. Режисьорът беше категоричен, че с този спектакъл задава въпроси, а не дава отговори.

Участват: Малин Кръстев, Филип Аврамов; Владимир Зомбори, Каталин Старейшинска, Ирини Жамбонас, Иван Петрушинов, Таня Пашанкова, Мак Маринов и Георги Кацарски, 

Режисьор: Теди Москов
Сценография: Петя Стойкова
Музика: Антони Дончев
Костюми: Петя Стойкова
Фотограф: Симон Варсано

Билети на касата на МАСКАРТ в ДК“Борис Христов“ 0894 61 11 88 

Още за Теди Москов и размислите му върху любовта вижте ТУК

За автора

Вашият коментар