Новата мания Omegle и чудовищата в нея!

Стигнахме дотам, че да ни липсва вече общуването с човека, вместо с компютъра. Но закоренелите близо 15 годишни навици не се избиват лесно. Пак си измислихме нов начин за комуникация без да е нужно да се мръдваме от компютъра. Omegle е чисто нова уеб услуга, която предлага общуване с непознати хора от целия свят. Новата зараза работи на случаен принцип, с напълно анонимни чатове, въпреки че няма какво да ви спре да разкривате личността си, ако желаете-казват създателите.

Забавната страна на Omegle откри един професионален гримьор, известен с Youtube канала си Pinkstylist на име Чарли Шорт (Charlie Short). Той прави една от своите невероятни трасформации по лицето си, застава пред камерата и включва Omegle. Реакциите на хората са невероятни. В един от клиповете си той си е направил маската от филма Smiley и стряска непознатите с ненормалната си визия или ако го разпознаят получава фантастични комплименти за изработката си.

Чарли Шорт казва, че гримът за него е огромна страст, само заради идеята, че човек може да се превърне в някой или нещо, което иска. Той е квалифициран гримьор във всички аспекти на грима – театрален, медиен, козметичен, специални ефекти, включително създаването и използването на протези и всякакви материали за лице и боядисване, както и прически и перуки. Тествал почти всички продукти на пазара, той използва тези, които смята за най-качествени, а именно: Clinque, MAC Cosmetics, Illamasqua, Barry M, Star Gezer, Ben Nye, Bobbi Brown Cosmetics, L’Oreal и много други. А за специалните ефекти в театралния грим си служи и с Kryolan, Grimas, Mehron и Snazaroo.

Работата му наистина е изключителна. Начинът му на творене притежава фантастичен професионализъм. Много от маските, които си прави са негова идея. Снабдил се е с неограничен брой разноцветни лещи, изкуствени зъби, нокти и перуки. Посетете социалните му страници и вижте за какво ви говоря. А ето и видеото в Omegle, с което разбуди духовете и изкара акъла на хората. Awesome!  

За автора

Вашият коментар