Да събудим лидерите

Добрата стара приказка  „Шеф си търси фирма“ вече не е актуална. Не за друго, ами шефове и фирми много. Това, от което светът наистина се нуждае са лидерите. Хора, които да вдъхновяват и мотивират, които да водят в правилната посока и да бъдат пример за останалите. Често за добрия лидер се казва, че е като любовта – не можеш да го определиш, но когато е край теб, със сигурност го усещаш.

От AIESEC Пловдив са помислили за това – у всеки от нас има скрит лидер. В някои случаи той спи по-дълбоко от други. Но сега е времето да го събудим. На 10 и 11 май в Аграрен университет – Пловдив ще се проведе форумът Be a Leader. Неговата цел е да изгради моста между студентите, корпоративния и неправителствения сектор. Форумът представлява среща между трите целеви групи, на която да се осъществи комуникация, размяна на опит и идеи.

По този начин всички участници ще имат възможността да се запознаят от една страна с дейността на неправителствения сектор в България и от друга – да навлязат в света на бизнеса. Ще могат да видят как се осъществява връзката и взаимодействието между тях и ще могат да вземат участие и да направят своя принос.

Проектът е насочен към  развитието на лидерския потенциал у младежите и  разрешаването на социалните проблеми в България, тъй като промяната към по-добро бъдеще на първо място зависи от нас.

Участниците ще имат възможността да вземат максимума, като се включат във всички обучителни семинари и работилници, както и да участват в разрешаването на реален казус по даден проблем. Обученията са предоставени от Lingua Mundi на тема  "Продажбата като изграждане на стабилна емоционална връзка с клиента" , Venera Cosmetics на тема „Онлайн маркетинг", Novarto и "Мобилни приложения",  Tokash с тема „Предприемачество".

Формата за кандидатстване е активна. Включете се от тук.

За автора

Вашият коментар