Обявиха за национално издирване изчезналия Николай Иванов от Пловдив

Изчезналият вече втори ден Николай Иванов от Пловдив бе обявен за Национално издирване преди минути

24-годиният пловдивчанин е в неизвестност от сряда следобед, като последно е бил на работното си място. Момчето се е поувствало зле е тръгнало да се прибира към дома си. Оттогава телефоните му са изключени, а неговите роднини и приятели го издирват "под дърво и камък".

Случаят с Николай Иванов е много заплетен, защото от вчера фейсбука му е пуснат, като се вижда, че той получава съобщенията, които близките му изпращат. Те предполагат, че той е жертва на отвличане, а профила му се контролира от неизвестни лица. Вчера вечерта, след разпространението на информацията от mediacafe.bg, бе пусната информация в неговия профил, че той е добре и да не бъде търсен, след което заваляха коментари  и последва и пускане на снимка.

Малко по-късно Николай изпраща и главосо съобщение с апел да не бъде търсен и че ще се прибере след 2-3 дни. Близки и познати споделят, че това не е в стила на момчето и абсолютно не му отговаря. Той е изключително отговорен и готов да помогне, а всичко до този момент буди сериозни съмнения, които все още остават отворени.

Момчето е бивш възпитаник на СОУ "Димитър Матевски" в район Тракия в Пловдив, като от четири години работи като шофьор във фирма за цветя под тепетата.

Колата с която последно е забелязан Николай Иванов

Повече подробности и как да се свържете с близките му при информация за него, може да видите ТУК.

Вашият коментар