SEO иноваторът и интернет предприемач Нейл Пател с безплатна лекция

SEO иноваторът и интернет предприемач Нейл Пател ще изнесе безплатен уебинар на тази вечер, 4 февруари, от 19:00 ч., за всички интересуващи се от последните тенденции в онлайн матретинга, start-up вълната,  оптимизацията за търсещи машини и т.н. Той пристига по покана на организаторите на конференцията за Технологии, Бизнес и Уеб Вдъхновение – България Bulgaria Web Summit 2014, която ще се проведе на 31 май и 01 юни 2014 г. в Интер Експо Център – София.

„Роден съм с дарбата да генерирам трафик към уебсайтове“, казва в интервю за Forbes, 28-годишният предприемач, който се отличава с нестихваща енергия и  десетки идеи, които бързо намират своята реализация. Последният му start-up KISSMETRICS, е една от най-бързо развиващите се компании, предлагаща платформа от ново поколение, която анализира потребителското поведение и е предназначена за нуждите на малкия и среден бизнес. Сред успехите в автобиографията му могат да бъдат открити компаниите  Advantage Consulting Services (ACS), Crazy Egg, Hello Bar и др.

"За нас е от изключителна важност да запознаем българските интернет ентусиасти, предприемачи и компании със световните тенденции и най-интересното от уеб“, коментира Богомил Шопов, организатор на България Bulgaria Web Summit 2014, – „Смятам, че уебинарът тази вечер(4 февруари),  който дава старт на серията от събития в нашата едногодишна лекционна програма, чиято кулуминация ще бъде на 31 май в София, е повече от добро начало.“

Програмата на конференцията WebSummit България 2014 г., която през тази година ще празнува 10 годишен юбилей, е повече от впечатляваща. Българската аудитория ще получи възможност, благодарение на генералният партньор на събитието Superhosting., и спонсорите: SEOM, Smashing magazine, Кanbanize, Bgerp, Nebosystems, Github  и World Domination, да се среще с някой от най-влиятелните имена в технологичните среди, между които – Витали Фридман, Smashing Magazine, Danish Khan, Github, Петър Найденов, eCommera, Honza Kral, Elastic Search, Невен Боянов, Боян Джумаков и др.

Местата за събитията са ограничени, билет може да си запазите на адрес http://bulgariawebsummit.com.

За автора

Вашият коментар