Бойко Кръстанов представя „Всички страхотни неща“

Бойко Кръстанов в премиерния спектакъл „Всички страхотни неща“ ще могат да гледат пловдивчани на 14 ноември от 19 часа в Дом на културата „Борис Христов“.

„Всички страхотни неща“ – една от най-популярните пиеси на световните сцени с телевизионната адаптация по HBO се играе за първи път в България на сцената на Народния театър, под режисурата на Владо Пенев.

Главният герой, Разказвачът, в който се превъплъщава прекрасният, популярен и обичан Бойко Кръстанов, търси себе си през различни опорни точки – скъпите си същества и подкрепящите хора, преживявания от детството и младостта, конкретните или ритуални знаци, места и събития от всекидневния живот. С други думи, води дневник на смисъла, за да спаси от депресията и себе си, и най-обичаните си близки, за да подготви и собствената си душа за житейските изпитания.

В направата на списъка е въвлечена и публиката – на зрителите са отредени роли, даден е шанс за импровизации. Естествено като във всяка добра драматургия, появата на любовта ще озари и продължи списъка на „страхотните неща“, които ни държат изправени, очертават пътя ни с криволиците и отклоненията, с провалите и победите.

Специално участие в драматургичния текст е отредено на музиката, на песните като феномен, който вълнуващо събира хората, носи им утеха и лекува болката им.

„Всички страхотни неща“ ще накара зрителите да се смеят, да плачат, да се замислят и да напишат своите страхотни неща, заради които си струва да празнуваме всичко хубаво в живота!

Билети за спектакъла се продават в мрежата на Ивентим и онлайн на eventim.bg.

Вашият коментар