Деца рисуват пеперуди с неподправено въображение

Регионалният природонаучен музей – Пловдив обявява конкурс за рисунка по повод предстоящия „Фестивал на пеперудите“, който е планиран за месец септември. Темата на конкурса е „Пеперуден свят“, а участниците могат да бъдат от V до XII клас от всички училища в Област Пловдив. Размерът на творбите трябва да бъде 35/50 см (А3) или 20/30 см (А4).

Няма ограничение относно използваните материалите. Не се допуска единствено техниката колаж. Рисунките трябва да са в оригинал.

Крайният срок за участие е 31 август, като творбите могат да бъдат донесени лично в Регионалния музей или с пощенски запис на адрес: гр. Пловдив 4000, ул. Христо Г. Данов 34, Регионален природонаучен музей.Всеки участник трябва да посочи свето име, фамилия, адрес, училище, клас, телефон и електронна поща. Трябва да бъдат нанесени на гърба на творбата в долния ляв ъгъл с големи печатни букви или на допълнително залепен лист.

Всеки желаещ може да участва с една творба. Оценяването ще се извършва от публиката на фестивала, чрез гласуване. Съветите към участниците в конкурса са да проявят неограничена фантазия и да бъдат оригинални.

Награждаването ще се проведе по време на „Фестивал на пеперудите“ в Регионален природонаучен музей – Пловдив.

Вашият коментар