Сълза и смях след кабинета на Слави

В секундата, в която лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов обяви с реч на живо във Фейсбук новото правителство, коментарите заваляха.

Хората в интернет направиха дисекция на всяко негово изречение с хумор, мъка и много смесени чувства. Основни герои в публикациите бяха предложената за министър на културата Саня Армутлиева и Николай Василев за премиер на Републиката.

Какво мислят и как се чустват хората, показваме малка част от рекациите на право глас имащите в интернет.
–-
–-

––


–-


–-–-

––

–-


–-

Коментари (2)

  1. Глас народен, глас Божий! За голямо съжаление по-голямата част от младите си го избраха това управление, но сега попарата ще я сърбаме всички.Коментарии ще има много, но истината ще лъсне след някой месец. Господ да ни пази! За Борисов се изля голяма помия, но след него остана нещо- и магистали и стадиони, да не изброявам. На кого ли не помогна, който го е потърсил за помощ. …… Сега оставаме в очакване на още по-светло бъдеще.

    Отговор
    • Да хулите Слави, няма проблем…, но да говорите за това недоразумение Бойко Борисов, че за толкова години и направил 2 неща, ми идва в повече. Да бяхте поощрили Корнелия Нинова, по бих го приела. Не знам. И стига с това младите го избрали… Избраха го тези, които искат промяна. Друг е въпросът дали ще дойде от ИТН. То вече човек да се чуди за кого… Всички са „макари“!

      Отговор

Вашият коментар