Динамична октомврийска програма от MaskArt в Пловдив

Комедия, музика, драматични обрати в една плътна програма представят от MaskArt през целия октомври. Първото представление е така желаното на бис от публиката „На живо“ по текст на Яна Борисова и в главната роля на Александра Сърчаджиева. Моноспектакълът е под режисурата на Димитър Коцев-Шошо, сценограф е Никола Тороманов – Фичоаа, а в чудесната роля на журналист, телевизионна водеща влиза Радена Вълканова.

След успешната премиера през лятото, този път гледаме откровената изповед на актрисата в „На живо“ на 17 октомври от 19 часа в Дом на културата Борис Христов.Два дни по-късно гостува „Нашата голяма френска сватба“ – една изключително забавна комедия, с която гарантирано ще се забавлявате. Депутат се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, донякъде абсурден ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята. Всичко би било чудесно, ако не е неочакваната поява на загадъчен полковник от американската армия.

Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите, не е такова, каквото изглежда и до последната изречена дума, не престава да изненадва. Заслужава да се види, заради любовта, борбата за любов и последиците от нея. Представлението е на 19 октомври от 19 часа, отново в залата на До, на културата Борис Христов.
Програмата на MaskArt продължава с легендарната група Тоника СВ идва с концерт преместен от откритата сцена на Лятно кино „Орфей“ в Дом на културата Борис Христов. Шоуто в Пловдив е на 25 октомври от 19 часа, когато ще видим популярната напоследък комбинация – театър и музика.

На сцената Тоника СВ ще изпеят най-популярните си парчета, а актьорите Ненчо Илчев и Павел Иванов ще ни изненадат със скечове.

Тоника СВ е сформирана на 12 март 1980 година по повод общонационален конкурс. След колебливо начало и неголямо доверие в състава, година по-късно започват и големите успехи на групата. Започват да заемат челни места в класациите, да печелят награди и най-важното – доверието на публиката. Имат пет албума и няколко топ сингъла, сред които „Приятели“ и „Мария“.

Билети за представлението може да намерите на билетна каса „Маскарт“ в дом на културата „Борис Христов“
Телефонът за повече информация е 0894 61 11 88

За автора

Вашият коментар