1364 лева лева за Вики от мини бутиков базар в Пловдив

Гергана Влахова, бутиков дизайнер на Little Princess TUTU организира в събота ревю за най-малките дами в центъра на Пловдив. Тя събра десетки родители с техните малки принцеси в My Coffe Bar в центъра на Пловдив.

Изцяло със лични усилия младата дама успя да събере точно 1364,50 лева за малката Виктория. Тя е само на една година и страда от рядко срещан тумор на мозъка. Собствениците на заведението ще дарят 50 % от дневния си оборот на 18-и януари за момиченцето, а още доста хора се включиха с дарения директно по сметката, каза Гергана за mediacafe.bg.

Младата Гери направи активна кампания във Facebook и събра за много кратък период от време ръчно изработени материали, които пусна за благотворителна продажба в съботния ден. Освен това тя продаде и 4 бутикови рокли от колекцията си и така ивеличи значително сумата в кутията за малката Вики.

Момиченцето се нуждае от животоспасяваща химиотерапия в Германия. Лечението обаче струва твърде скъпо – 113 000 евро., а родителите ѝ са успели да съберат само половината от сумата.

Можете да се включите към добрата кауза и по банков път:

Банкова сметка за набиране на средства:

Societe Generale Експресбанк

BIC Code: TTBBBG22

IBAN: BG35TTBB94001525767173

Титуляр: Даниела Красимирова Христова

 

На 26-ти ще се състои Благотворителен Концерт за Виктория. Вижте повече ТУК.

Вашият коментар