Благодариха на кмета на Тракия за развитието на спорта в квартала

Кметът на „Тракия“ Костадин Димитров получи благодарствено писмо от ръководството на голяма търговска верига за спортни стоки за оказаната подкрепа и съдействието при изграждането на стрийт фитнес площадка до магазина на компанията в най-младия пловдивски район.

„Нашата мисия е да правим спорта достъпен до възможно най-много хора и затова заедно с кмета на „Тракия“ Костадин Димитров и неговия екип създадохме място, на което всички желаещи могат да практикуват и споделят опита си за фитнес упражненията. Отправяме специални благодарности към районната администрация, че направи възможен този проект“

Се казва в писмото.

Новата площадка бе открита с вълнуващо  стрийт фитнес състезание. Костадин Димитров коментира, че създаването на нови зони за спорт и занапред ще бъде сред основните му приоритети, тъй като именно спортът е здравословната алтернатива за прекарване на свободното време на хора от всички възрасти и е особено важен за подрастващите.

Той напомни, че през последните години в „Тракия“ бяха изградени по над 20 спортни игрища и фитнеси на открито, и увери, че ще продължи да подкрепя всяка добра инициатива за увеличаване на пространствата за активен отдих.     

За автора

Вашият коментар