Болница „Селена“ взима участие в най-големия форум за бременност в Пловдив

Пловдивската АГ болница „Селена“ ще се включи в най-големия форум за бременност и детско здраве в Пловдив

Събитието се организира от здравния уебсайт puls.bg и ще се проведе тази неделя в Гранд хотел „Пловдив“.

Форумът ще даде възможност на всички присъстващи да срещнат на едно място водещи специалисти в областта на майчиното и детското здравеопазване. Той стартира от 10:30 часа и е разделен на три панела, покриващи най-важните теми за всички бъдещи и настоящи родители – деветте вълнуващи месеца бременност, раждането и грижата за детето след това.

Най-важният момент за едно семейство – раждането на тяхното дете, формира именно панела, посветен на пловдивската АГ клиника „Селена“. Д-р Даниел Ставрев – част от екипа от акушер-гинеколози на болницата, ще разкаже за раждането като динамичен процес и ще отговори на всички въпроси, които вълнуват бъдещите майки, за това, което им предстои. Ак. Катя Павлова ще отправи към тях важни съвети за спокойното протичане на тяхното раждане, а д-р Мария Нещерова – завеждащ на неонатологичното отделение на АГ „Селена“, ще подготви родителите за това какво се случва, ако новороденото им има нужда от продължителни интензивни грижи.

Събитието е подходящо за всички бъдещи и настоящи родители и е напълно безплатно. На него всички присъстващи не само ще могат да чуят най-актуалната и полезна информация за бременността, раждането и детското здраве, но и да участват в томбола със страхотни награди. Най-голямата награда за една от присъстващите е възможността да спечели напълно безплатно нормално раждане в УСБАЛАГ „Селена“.

Повече информация за програмата може да намерите тук.

За автора

Вашият коментар