Даряват Джип и шампионска фланела на Барселона от ШЛ за Ники Попов

Понякога хората с големи сърца не спират да ни изненадват

Приятелят на Ники – Стойчо Стоев е пуснал в продажба днес /16.01.15/ джипа си Форд 150 в сайт за автомобили за стойност 7500 лева. Парите от сделката той ще преведе по сметката на болното от левкемия момче.

"Регистриран е като товарен с данък 29лв. Разход на газ 16-21л /100км. Задно задвижване. 4917 куб. см обем на двигателя. С нова спирачна система и съединител. Колата се продава с цел дарение за Николай Тодоров Попов, който е болен от левкимия. Отговарям на телефон по всяко време", е написал в обявата собственикът на внушителния автомобил.

Днес пък президентът на Българския футболен съюз – Борислав Михайлов е изпратил фланелката си на Деко от финала между Барселона и Арсенал през 2006-та година на феновете на Ботев Пловдив.

На 17-ти май в Париж пред 80 000 зрители испанците излъгват топчиите с 2:1 и вдигат за втори път в историята си Купата на Шампионска лига, а фланелката, с която играе Деко е подарена на бившия национален вратар и футболист на "канарчетата" от сезон 94/95 Боби Михайлов с автограф.

Тя ще бъде пусната на търга, който "жълто-черните" момчета организират утре /17.01/ на клубната си база в квартал Коматево. Началният час е 19:12, а в него се включиха десетки фенове, които се разделиха с част артикулите си в подкрепа на техния приятел. Информация за търга може да видите тук.

В четвъртък пък рап гилдията в Пловдив пя благотворително за Ники в G club и събра 1936 лева само за няколко часа. Организаторите съобщиха, че до този момент са постъпили по сметката му близо 45 хил лева, като са нужни 400 хил. за операция в Германия.

Вашият коментар