Иван през сълзи: Благодаря на всички българи за подкрепата (ВИДЕО)

"Искам да благодаря на всички добри хора, които не ни оставиха в този труден момент. През последния месец постоянно на вратата ни се звъни от хора с добри сърца, след публикациите в медиите. Благодаря ви, българи", сподели през сълзи скромният Иван Стефанов, човекът, който загуби жена си след пътен инцидент през февруари и сега сам отглежда трите си деца. Човекът, който е инвалид трудно си намира работа и това е най-големият му проблем. 

Посетихме го заедно с организаторите на Quiz-те в Пловдив, които само за 5 дни събраха благотворително 1000 лева. Стефан Лозанов – Лозето, Георги Влайков и Васил Спасов искат това да се превърне в традиция и да помагат на хора, като Иван, които имат нужда през цялата година. 

"Хората, които традиционно играят се отказаха от наградите си, а ние от своите хонорари и набързо събрахме тази сума. Надявам се, че Иван и трите му прекрасни деца ще се чувстват по-спокойно по празниците и ще мисли по-малко за проблемите", сподели Георги Влайков пред камерата ни.  

"Искам само те (децата) да са добре и по-често да идвате, за да усещат топлотата ви", каза на тръгване Иван пред две от момичетата от Фирма "Вискомп" и екипа на mediacafe. 

Той показа пред нас, че е открил сметки на трите деца, където даренията, които е получил от всички хора ще бъдат пазени за Коко, Йоана и Пепи. 

В акцията ни се включиха и хора от администрацията на район "Тракия". Екипът на кмета Костадин Димитров дойдоха с 5 огромни чанти с лакомства, подаръци, ученически пособия за Коко (3 г.), Пепи (5г.) и Йоана (8г). 

Зъботехник от Асеновград, който пожела анонимност, пък ще помогне на Иван с цялостно обслужване. 

Благодарим ви, 

Весела Коледа от екипа на mediacafe и Quiz night!

За автора

Вашият коментар