Quiz за благотворителност, по-знаещият дарява

Българската музика стана основен фактор да събере 9 отбора в Лятното кино за поредното събитие в Седмицата на благотворителността в Пловдив. 

Йорданка Христова, Славин, Васил Найденов, Кирил Маричков и Дидо от Д2 задаваха въпроси на участниците

Quiz-ът се проведе в 5 кръга, като в в 1-ви и 2-ри  кръг Стефан Лозанов задаваще по 10 въпроса, на които участниците трябваше да отговорят правилно и да натрупат точки. В 3-ти кръг се пускаше снимков материал, който трябваше да се познае. В 4-тия етап студентите по музика Ивелина и Момчил изпълниха 5 песни в рамките на 40- 50 секунди, които също трябваше да се познаят, а в 5-ти кръг се пуснаха 5 клипа, на които Йорданка Христова, Славин, Васил Найденов, Кирил Маричков и Дидо от Д2 зададоха по един въпрос на участниците.

В състезанието се включиха 9 отбора – „Вероника”, „Антена”, „Калинка 112”, „Джинджър”, „Мечи Пухчи”, „Духовете”, „Де да знам”, „Нард” и „3- те нули”. Шампиони на вечерта станаха отбор „ Мечи Пухчи”, които бяха и възнаградени.

Цялата идея бе изключително забавна и интересна, но е много важно да се отбележи, че всичко това се случи и в името на една важна кауза. Парите, които всеки пожелание даваше, ще отидат за изграждане на детска площадка със съоражения, подходящи за деца с увреждания. В благородното дело се включиха мебелна фабрика „Напредък”,  фирма за щори и дограма „Солис”, мол „Фабиано” и още други, без които вечерта нямаше да бъде същата.

Вечерта освен всички изненади приключи и с томбола, която бе организирана от екипа на БГ радио. Някои от присъстващите си тръгнаха много доволни от спечелените награди. Но най- голямата от тях бе удовлетворението от участието в името на децата.

Вашият коментар