Събраха 3521 лева за мечтаната Коледа на болно момче от Тракия (СНИМКИ и ВИДЕО)

Точно 3521 лева събраха съучениците на 16-годишния Георги Георгиев на Коледното благотворително събитие в СУ „Св. Седмочисленици“

Добрата коледна инициатива събра се състоя в новата музикална зала на училището

Под егидата на кмета на Тракия Костадин Димитров десетки ученици, родители и детските градини в район Тракия събраха немалка сума за лечението на  16-годишния Георги Георгиев. Биг Бенд Пловдив с диригент Николай Гешев заедно с децата от Арт войс център с вокален педагог Руми Иванова изнесоха страхотен благотворителен концерт в негова подкрепа, както и за всички ученци от училището. Той от своя страна ги поздрави с видео послание, защото в момента е на лечение в Израел, заедно с родителите си. 

Костадин Димитров благодари на всички за оказаното съдействие, като благодари на целия екип за организацията и раздаде символични грамоти на фирмите допринесли за реновирането на новата музикална зала в  СУ „Св. Седмочисленици“. Той не пропусна да изкаже възхищението си от талантливите деца от "Арт Войс Център", които без никакво колебание се включиха в кампанията.

В кампанията освен съучениците на Жоро се включиха 8 детски градини от най-големия район в Пловдив и 2 детския ясли.

Ето посланието на Жоро към всички негови съученици, записано от mediacafe.bg:

Повече за Жоро

На 12-годишна възраст на Георги е поставена диагноза „Мускулна дистрофия – тип Дюшен-Бекер”. Заболяването е генетично и хронично. Единственият му шанс е лечение чрез биокорекция в клиника в Израел. Цената на един курс на лечение е 35 000 лева. Сумата е непосилна за неговото семейство.

Това не е първата инициатива на Община Тракива за Георги. През 2016-та голямконцерт събра средства за момчето. Припомнете си ТУК

DMS GEORGI на номер 17 777

  • ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:
  • BG95PRCB92301048584010
  • BIC/PRCBBGSF- ProCredit Bank
  • Титуляр: Георги Георгиев
  • PayPal hope_for_georgi@abv.bg

За автора

Вашият коментар