Тренировките на открито, които обединяват Пловдив в една кауза (СНИМКИ)

Над 60 ентусиасти се включиха в първата част от серията спортни събития в подкрепа на Камелия Добрева от Стара Загора, която страда от Т-лимфобластна левкемия

Точно 700,54 лева бяха събрани в тренировъчната вечер на открито, която се проведе на Младежкия център на Гребната база

3 часа функционални тренировки и молитва за здраве отправиха близо 60 пловдивчани, които станаха част от първата функционална тренировка на открито в подкрепа на 32-годишната Ками от Стара Загора, която страда от Т-лимфобластна левкемия.  В горещата августовска вечер всички те бяха раздвижени от 9 от най-добрите треньора на Тотал спорт, подготвили богата програма, състояща се от 6 различни дисциплини, за всекиго по нещо.

Спортното събитие стартира малко след 18:00 часа, а DJ Марто Гавраили и DJ Se7en допринесоха за атмосферата с качествен house и хип-хоп 

С добри пожелания и подкрепа заместник-кметът с ресор „Спорт младежки дейности и социална политика“ Георги Титюков даде старт на първата благотворителната функционална тренировка, която бе водена от треньорите на Total Sport Fitness & Squash на игрищата на Младежки център Пловдив.

Той благодари на всички присъставащи и пожела бързо възстановяване на младото момиче, което да се завърне съвсем скоро на спортните площадки, заедно със своите приятели. 

Богатото спортно събитиe, което е първо от поредицата такива през месец август, бе водено от интрукторите на 15-годишния клуб, които от своя страна се раздадоха до краен предел, за да могат да изпотят здраво всички присъстващи със сериозна загрявка водена от Лана и Наси, а 15 минути по-късно продължиха с Тае-бо водена Албена. Последва Workout Pro със Стоян, Ади и Стели, функционална тренировка с Мая и Port de Bras с Албена. Кулминацията в тренировъчната сряда бе Йога, релаксация и медитация на свещи с Лана, Ани, Наси и Ива, които в края на заниманието отправиха молитва за здраве за Ками. 

Интересното във вчерашния ден бе и демонстрацията на открито за първи път на новата дисциплина "Аnimal Flow", която от началото на този месец стартира в клуба от Тютюневия град, водена от единствения сертифициран треньор за България Мая Личева. 

Събитието бе подкрепено безвъзмездно от професионалистите в бранша Мариян Маврев от "Мюзик сървиз", който осигури сцената, а озвучението бе поверено на екипа на CUE Rentall. Видеото и снимките са дело на 4К Студио, които ще заснемат всички събития до края на август, а в медийната подкрепа освен основните партньори и съорганизатори от Mediacafe.BG, се включиха Под Тепето, Марица и много други. 

През месец август в Пловдив ще проведат още 3 благотворителни спортни събития за Ками, всяка сряда от 19:00 часа

На 14-ти август инициативата продължава с латино и зумба от Dance Station Plovdiv и народни танци с Танцова група "Пловдивъ" на открито в Младежки център Пловдив на Гребната база от 19:00 часа.

На 21-ви август пловдивчани ще се запознаят с модела на работа на Pulse fitness с музикалното оформление на DJ Big D /Bedroom/.

На 29-ти август се поставя финалът с инструкторите на Комплекс „С.И.²Л.А“. За доброто настроение и стимулиране на масовите функционални тренировки на открито ще се погрижат DJ Mark, DJ Big D /Bedroom/, DJ Gorro /Bedroom/, DJ Marto Gavraili и DJ Se7en. 

За запечатване на незабравимите моменти спортните изживявания помогнаха и от 4К Studio.

Нека да подкрепим каузата и докажем за пореден път, че заедно можем да помогнем!

  • Повече информация за Ками и как може да помогнете ще намерите ТУК
  • Благотворителен базар „Заедно за Камелия“ може да откриете ТУК
  • Go fund me ТУК
  • Help karma акаунт ТУК
  • Paypal акаунт ТУК

За автора

Вашият коментар