Зонта-клуб Пловдив и Ботев подготвят благотворителен мач на 5-ти юни

Истински футболен празник ще завладее Пловдив преди и по време на последния мач на „Ботев” срещу „Нефтохимик” на 5 юни (неделя).
 
Преди официалната среща между двата отбора, на терена на стадион „Христо Ботев” ще се появи съзвездие от популярни личности от театралните среди, музикалната сцена и роднния футбол, които ще направят благотворително шоу за публиката. То ще бъде подплатено с официален бенефис на легендата на Ботев Костадин Видолов. Магьосникът събира звезди от близкото минало на демонстративен мач, който е по егидата на "Зонта-клуб Пловдив". Половината от приходите на стадиона в този ден ще отидат за благотоврителна кауза за закупуване на апаратура за новородени бебета в УМБАЛ "Св. Георги".
Един от най-запалените фенове, присъстващи на това уникално събитие ще има невероятната възможност да спечели „футболно кресло”, предоставено от Център за цялостно обзавеждане Полиграфия. За охлаждане на страстите от Полиграфия осигуряват и каса от любимата бира.
 
Веднага след това на терена излизат сборен тим от ветерани на България отново срещу формация от ботевисти, предвождани от Костадин Видолов. Този двубой ще бъде и бенефис за настоящия старши треньор на „канарчетата”, който ще събере някои от най-близките си приятели във футбола на своя прощален мач.

За автора

Вашият коментар