Ректорска стипендия от ПУ за стипендиант на Зонта на „Бала на розата“ (СНИМКИ и ВИДЕО)

Шоколадова скулптура висока над 1 метър, фланелка с автографи на футболистите на Ботев Пловдив и топка от последните мачове на Лудогорец в Шампионска лига, уникални вина от колекцията на „Загрей“, ръчно изработени плетива и кукли от конкурса на ЮНЕСКО за чудесата на света, картини на ученици от художествената гимназия, произведения на Валери и Нели Ценови, Елица Гигова, Няголов и Ганчо Карабаджаков, книги на Елена Хайтова, както и кулинарни изкушения направени от зонтианките.

Всички тези прекрасни предмети и чудеса бяха предоставени на специален търг в четвъртък вечер, а постъпленията, които достигнаха близо 10 хиляди лева ще отидат за новите стипендиати на „Зонта клуб – Пловдив“.

Ректорът на Пловдивския университет проф. д-р Запрян Козлуджов връчи специалната ректорска стипендия за следване на един четиримата стипендианти на „Зонта“.

Бившият кмет на район Западен, областен управител и настоящ депутат Здравко Димитров пък си заплю райето на Ботев Пловдив с автографите на всички футболисти и си я прибра в колекцията срещу 450 лева. Зико, който е запален привърженик на Ботев сподели, че „жълто-черните“ са му на сърцето, но желае успех на всички пловдивски отбори. Топката от щаба на Лудогорец пък я взе дама от гостите.

Специални гости на изисканото събитие бяха дует Ритон, които буквално побъркаха всички дами в залата на Новотел Пловдив. Преди това и Том Синатра направи истински фурор с китарата си, а хората истински се забавляваха с водещия, носителя на Икар за 2014-та Александър Кадиев.

Тази година зонтиантките не връчиха статуетка на „Жълтата роза“ за специален принос към благотворителните си събития заради многобройните си партньори. За да не обидят някой дамите наградиха своите приятели със специални плакети. Първият отиде при зам.-кмета на район Централен Георги Титюков, а останалите бяха връчени на ректора на ПУ проф.д-р Запрян Козлуджов, заведенията от веригата на Planet la doce vita и Мохито, изделията на Моншери, както и ПТ „Холдинг“

 

За автора

Вашият коментар