„Фактор“ започват национално турне от Летния театър

Легендарната българска рок група „Фактор“ ще има откриващ концерт на своето национално турне, което стартира в навечерието на Деня на Съединението на България от Пловдив. След това групата поема към Бургас, Русе и София. Заедно с легендите от „Фактор“ на сцената на Летен театър в Пловдив на 5 септември от 19.45 часа ще видите световно признатия потомствен пловдивски музикант, пианист и композитор на класическа, поп, рок и джаз музика – Стоиц Гъдев, сензационната млада рок-формация „Сутура бенд“.

Ще чуете емблематични Вазови стихове, написани в Пловдив и посветени на Съединението в изпълнение на майсторът на живото художествено слово – актьорът-рецитатор Янко Лозанов, в съпровод на съвременни авторски музикални композиции.

Концертното рок турне на „Фактор“ е първият мащабен сценичен проект на Фондация „Дух и вечност“ и ознаменува началото на нейната дейност за съхранение и възвеличаване духовния код на България и блясъка на българския талант.

„Уверени сме, че древната земя на Траките и сцената на хилядолетния Пловдив са мястото на този концерт!“, казват организаторите.

Билети можете да закупите от касите на Ивентим в Пловдив.

За автора

Вашият коментар