Фенове, футболисти и ръководство почитат Тоско Бозаджийски с футболен турнир

Привърженици, ръководство и футболисти на „Ботев“ Пловдив ще се включат в турнира, организиран в памет на големия привърженик на „жълто-черните“ Тоско Бозаджийски.

Ето какво гласи съобщението от организаторите на мероприятието:

На 04.09 ще се проведе футболният турнир в памет на Тоско Бозаджийски. Стартът на надпреварата е в 9:00ч, като двубоите ще се проведат на  игрищата на СУ „Св. Софроний Врачански“ в жк Тракия в гр. Пловдив.

В надпреварата ще участват 30 отбора, включително и тим, съставен от треньорите и ръководството на ПФК Ботев Пловдив, както и отбор на треньорите на Bultras Fight Club.

Официалното откриване на турнира ще се състои в 12:00ч., като то ще започне с посещение на част от футболистите на Ботев Пловдив, които ще раздават автографи на своите почитатели. След това е предвидена демонстрация на част от момчетата от Bultras Fight Club.

За състезателите на най-добрите 3 тима в турнира са подсигурени (съвместно с ПФК „Ботев Пловдив“) изключителни награди – оригинална тениска с автографите на всички футболисти на Ботев Пловдив, както и 
членска карта „Ние сме Ботев“, право на 15 % отстъпка за една година в клубния магазин, плюс ключодържател, всичко опаковано в специална кутия.

Предвидени са и атрактивни състезания по канадска борба и дърпане на въже.

За автора

Вашият коментар