Габрово решава стратегията си за развитие на туризма

Община Габрово и Сдружение „Екологично развитие на местните общности“ отправя покана към всички жители на общината и заинтересованите страни да се включат в публичното представяне на Стратегията за устойчиво развитие на туризма в община Габрово 2021-2027 г.

Документът е разработен, съгласно изискванията на чл. 11, ал. 1 от Закона за туризма и Закона за Регионалното развитие и като част от Плана за интегрирано развитие на община Габрово.

Стратегията за устойчиво развитие на туризма в община Габрово 2021-2027 г. е стратегически документ, който следва да отговори на новите предизвикателства в развитието на туризма, като предлага интегрирана визия и цели съобразени с конкретните особености на региона и определя насоките за планиране в следващите няколко години.

Представянето ще се състои на 15 октомври 2021г. от 13:00 часа, онлайн чрез платформа Webex. Линк за достъп

След като кликнете върху линка, който ще бъде активен малко преди обявения час на събитието, автоматично ще се свали приложението webex.exe, което ще трябва да инсталирате на вашия компютър. С приключване на инсталацията ще се зареди прозорец, в който трябва да се регистрирате с име и реален мейл. Следват настройки на аудиото и видеото на Вашия компютър и присъединяване към срещата. Ако приложениеto webex.exe е инсталирано вече на вашия компютър, при стартиране на линка няма да се свали инсталационен файл, а ще се покаже прозорец „Отваряне на Cisco Webex Meeting“.

Със Стратегията за устойчиво развитие на туризма в община Габрово 2021-2027 г. предварително може да се запознаете ТУК.

За автора

Вашият коментар