Изложение на чудовища привлече популярни лица в столичен търговски център

Христо, синът на Радина Кърджилова и Деян Донков, намери много вдъхновение, запознавайки се с добрата страна на „лошите“ герои. Заедно с майка си и по-малкия си брат той посети „страшното“ изложение на чудовища в столичния Сердика Център, което ще продължи до 28-ми октомври. Сред страховитите 11 фигури с реални размери Христо откри и неговия любимец – Злонамереният Гоблин. Тримата с Радина и брат му Йоан прекараха няколко часа в лов на чудовища, за да се запознаят с тяхната история.

Колкото и да е малка, дъщерята на Диана Великова и Орлин Павлов – Елизабет, се оказа безстрашна. За да се настроят на Хелоуин вълна, тя и майка й Диана също разгледаха отблизо чудовищното изложение. Още щом видя огромната фигура на легендарния благородник-вампир, Елизабет не се поколеба и веднага се втурна към него да се „запознаят“. Майка й разказа легендата, в която всъщност се оказва, че въпреки че е страшен, той има добро сърце. Така граф Дракула се превърна в любим герой на малката, който вече задължително ще присъства в приказките за лека нощ, които мама и татко й четат.

Големият Лош Вълк пък се оказа фаворитът на децата на Константина Живова и Антоанет Пепе, които също бяха сред посетителите на изложбата. Те провериха дали Червената шапчица и Бабата са все още в корема на вълка, а децата зарадваха майките си, че знаят приказката наизуст.

Освен да се запознаят с добрата страна на лошите чудовища в Сердика Център, посетителите ще могат да участват и в специална игра с награди. От Бюро Информация /ниво 0/ всеки посетител може да вземе книжка, на която да поставя печати при съответното чудовище. Всеки, който попълни 11-те печата и върне книжката, участва в томбола за тематични награди, а посетителите, които са направили покупка на стойност над 50 лв, ще имат шанса да участват за голямата награда – пътешествие до езерото Лох Нес за двама.

Изложбата на Легендарните чудовища на територията на Сердика Център се провежда при спазване на всички противоепидемични мерки, влезли в сила от 21.10.2021г.

За автора

Вашият коментар