JCI Plovdiv с 10-то юбилейно издание на „Първи стъпки в бизнеса“

Десетото юбилейно издание на „Първи стъпки в бизнеса“, организирано от JCI Plovdiv, ще се проведе днес в града под тепетата.

Семинарът ще се състои в Конгресния център на Международния панаир в Пловдив и е с начален час 10.00 часа сутринта.

Входът за посетителите ще бъде безплатен, но поради ограничение на местата организаторите призовават желаещите да присъстват да заявят своето участие тук:

https://www.eventbrite.com/e/-10–tickets-124430618329?fbclid=IwAR2nOoof-J_ZoKwmBPy8i-NZe1Zcv-uyFGFjZL-BnFIx5L8eI2o6HZxUMKg

Регистрацията преди началото на събитието ще се извършва от 09:30 до 09:50 часа.

Ето и какъв призив отправят организаторите към всички, желаещи да се впуснат в предизвикателствата на бизнеса:

Заповядайте на едно от най-мотивиращите събития в Пловдив тази година – #ПървиСтъпкиВБизнеса, десето юбилейно издание с вход свободен и задължителна регистрация.

“Първи стъпки в бизнеса” ще Ви срещне с известни и успешни личности, от които ще получите вдъхновението да бъдете достатъчно смели да изградите своя бизнес и да сбъднете мечтите си.

Ние от JCI Plovdiv поканихме прекрасни успели хора, които доказват, че в България можеш да бъдеш предприемчив, да бъдеш успешен и да създаваш бизнес с мисия и стойност! Всички те ще ти разкажат какво за тях е вдъхновението, каква е цената на постиженията им и какви уроци са научили по своя път.

Вашият коментар