Любо Киров се обясни в любов на Античния

Поради огромния интерес към концерта на Любо Киров на 15 юни, за който билетите се изчерпаха за 6 дни, се организира втора дата в Пловдив отново на сцената на Античния театър.

„Здравей“, „Радвам се да те видя“, „Обичам те“, „Пази се“ са част от песните, които Любо поднесе на публиката снощи.

На сцената за някои от класическите си парчета се качи и титанът на българската поп и рок музика Стенли.Любо е с един от най-красивите гласове на съвременната българска музика.
В началото на юни започна турнето му „Целуни ме“, а като част от програмата, той избра да се обясни в любов и на публиката в Пловдив с музиката си.

Вечерта беше изпълнена с любими мелодии, много настроение и изненади, а целият Античен театър пееше с него и танцуваше неуморно. Във финала на концерта страхотните музиканти бяха извикани три пъти на бис.


Дори да не познаваш детайлно творчеството на Любо Киров, цялата любов, което предава от сцената е заразна и искрена вече 20 години на сцена.

Текстописец на над 200 хита, композитор, инструменталист, художник, продуцент, Любо е с награди за най-добра група, солов изпълнител, музика и албум, но с живите си концертни и клубни участия пред многохилядна публика, той печели най-ценната награда – признанието и любовта на публиката.

Всичко това дава на Любо Киров статут на истински артист, който с лекота, талант и харизма покорява всяка сцена и рисува новата вселена, укрепвайки вярата ни в любовта.

снимки: Ичко Динков 4K Studio

За автора

Вашият коментар