„Пепеляшка“ на Античния за 25 години „Бон-Бон“

На мюзикъла „Пепеляшка“ в изпълнение на талантливите деца-актьори от „Бон-Бон“ ще могат да се насладят пловдивчани на 15 май на сцената на Античния театър в Пловдив. Любимата на малки и големи приказка ще оживее в нова форма, за да покаже на децата колко голяма е силата на изкуството, да чувстват и преживяват света по един по-дълбок и красив начин.

Цветна феерия, наситена с много смях, прекрасна оригинална музика и танци, качествени звук и осветление, обещават създателите на спектакъла „Бон-Бон мюзик“, които ще превърнат сцената на Античния театър в естествен декор на средновековната приказка. В „Пепеляшка“ колоритният режисьор Бисерка Колевска, носител на много международни награди, успява да погъделичка детското в душата на всеки зрител, независимо от възрастта му.

Над 50 малки актьори от различни възрасти ще разказват на публиката забавни истории, вдъхновени от музиката на Борислава Танева, аранжирана и оркестрирана от Румен Бояджиев-син и украсена от богатите вокални аранжименти на Яна Балева и Елизабет Нешева. Текстовете са на родената в Пловдив Цветомира Цонева.

Основен акцент в „Пепеляшка“ е хореографията на Жасмина Стоянова (Пумпал), а за преобразяването на децата-актьори в приказни герои отговаря художникът на костюмите Адрияна Найденова.

Със стотици проекти зад гърба си, в това число много телевизионни предавания, концерти, благотворителни кампании, мюзикъли, Рози Караславова и създадената от нея вокална формация „Бон-Бон“ изпълняват мисията си да създават стойностна българска музика за деца. Пловдивската публика нееднократно е показвала, че цени и обича спектаклите на „Бон-Бон“, сред които и авторския мюзикъл „Котешка банда“, напълно разпродаден при двете си представяния в града през 2019 г.

„Пепеляшка“ е първият от поредицата спектакли, с които „Бон-Бон“ ще отбележи 25 години от създаването си. Мюзикълът е сплотяващо изживяване за цялото семейство и е първото голямо събитие, което ще състои на сцената на Античен театър – Пловдив за 2021 г.

Билетите за „Пепеляшка“ вече са налични в мрежата на Eventim на цени от 15 до 25 лв.

За автора

Вашият коментар