Пловдив: Живот и кариера – защо в България?

Днес от 18.00 часа в Палата №7 на Международния панаир в Пловдив ще се проведе интересно събитие, организирано от платформата за живот и кариера Bulgaria Wants You, в което известни личности ще споделят своите причини да останат и да се развиват успешно в България.

Ето какъв е и призивът на организаторите към пловдивчани за предстоящото събитие:

Може би стоиш на кръстопът и се чудиш накъде да поемеш.

Може би се питаш – има ли причина да остана?

Може би проверяваш самолетните билети със смесени чувства и се питаш дали в чужбина ще е по-добре за теб и семейството ти. А може би проверяваш и се чудиш дали да се завърнеш у дома.

На 16 октомври те каним в Палата 7 на „Международен панаир Пловдив“ да потърсим заедно твоите причини да останеш.
Поканихме успешни и вдъхновяващи личности, които да ти покажат и друга перспектива за живота, който търсиш. Хора, завърнали се от чужбина, и такива, които никога не са обмисляли да тръгват.

Всеки един от тях е успял тук, в България. И всеки има какво да ти каже.

От сцената безценния си опит ще споделят Анна Цолова, предприемачът Калоян Георгиев, Дарин Маджаров, основал “Уча.се”, собственичката на Ligna Group – Геновева Христова, IT предприемачът и участник във Фермата 5 – Димитър Караиванов, както и ТВ продуцентите Иван и Андрей.

По време и след официалната част с гост-лекторите, всеки ще може да посети изложбената площ и да разговаря с представител на нашите партньори или директно да кандидатства за свободните позиции, актуални към момента.

Ще се радваме да си поговорим, да ти разкажем повече за компаниите-партньори на платформата и възможностите, които предлагаме, както и да ти дадем съвети и насоки за кариерното ти развитие.


Входът е свободен, но регистрацията е задължителна и можеш да я направиш оттук: https://bulgariawantsyou.com/events 

За автора

Вашият коментар