Привличат българите от чужбина със специални отстъпки

Кампания „Очакваме ви у дома“ за партньорство с българските общности и клубове зад граница, стартират от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, съвместно с Министерството на туризма. Нейната цел е да представи туризма в страната под нова светлина, като чрез услугите си да подбуди интереса на българите зад граница към почивка в България.

Хотели, заведения, магазини и други търговски обекти ще предоставят специални отстъпки от цената на своите услуги и продукти. Всички клубове, сдружения и общности на българи ще могат да заявят карти от партньорската програма за лоялност на БХРА, които им дават право на намаленията в размер до 50% от редовните цени. Картите са безплатни, като единствената сума, която се дължи за тях еднократно е тази, покриваща производствените разходи за самата пластика. От тях ще могат да се възползват българите в чужбина, както и представителите на етническите български малцинства в чужбина.

“Министерство на туризма приветства Вашата инициатива, да покажете на българите зад граница, че не са забравени и са важни за страната ни. В тази безпрецедентна криза е изключително важно да привлечем сънародниците ни като очаквани и желани туристи”, се казва в писмо на туристическото ведомство до БХРА, подписано от зам.-министъра на туризма Ирена Георгиева.

Вече са изпратени писма до по-голяма част от българските общности в чужбина и всички сдружения, които искат могат да се включат в кампанията и да заявят своите карти за отстъпка, като изпратят email на адрес office@bhra-bg.org

За автора

Вашият коментар