Изчезнаха част то камъните от „Езерото с рибките“ (СНИМКИ)

Ново приспособление си намериха водните камъни от "Езерото с рибките" в Цар Симеоновата градина. В рамките на 10 дни изчезнаха няколко реда около прочутия воден басейн и се озоваха само на няколко метра от съоръжението. Продавачите на мартеници масово са се възползвали от "безплатните" тежки находки, за да застопорят масите и чадърите си пред Централна Поща. Това не е убягнало от бдителни пловдивчани, които всяка сутрин провеждат тренировките си на открито. 

"Честно, полагам усилия да съм позитивна, обачеее няма такава идиотия. Всяка сутрин нещо се случва. Тоя господин руши фонтана, за да вземе камъни да си подпре сергията за мартеници. Преди това си изхвърли фаса в градинката. Не вярвам да е единственият. Бясна съм", сподели организаторът на Move Week за цяла Европа – Ласка Ненова, вчера за mediacafe.

Тя е потърсила за сигнал Общинска охрана, но никой не се е жегнал от факта, че изчезва архитектурна част от новата Цар Симеонова градина. Mediacafe.bg се позаинтересува за оформлението около езерата, които нямат сериозна архитектурна стойност, но все пак големите камъните са част от интериора на градината и на никой не му е приятно, когато вижда, че до тях е направена пътека, за да бъдат преместени под търговските площи, за придържат обектите за мартеници. 

Надяваме се, че хората, които са се възползвали от промоцията, ще ги върнат обратно на същите им места, след като приключи истерията с мартениците.

Вашият коментар