Коледа в Капана – шарена, цветна и щура

Освен всичко друго – истински Дядо Коледа и Снежанка в Капана, коледна музика, базар за плочи, фермерски пазар от 19-ти до 25-ти декември
 
С всеки изминал ден наближават Коледните и Новогодишните празници. А те са любими и на малки и на големи. А какво е Коледата без подаръци?
 
За първи път Капанът ще приюти уникален Коледен базар. Целият екип на фондация Соул Сити подготвят едни незабравими празници в сърцето на арт квартала на Пловдив – Капана!
 
Всички локации в Капана и най-добрите ни handmade артисти от цяла България се обединяват, за да направят тази Коледа неповторима! В Капана измежду улиците, обсипани с Коледни елхи, окичени с много любов и с блещукащи светлинки, които в Коледната нощ ще бъдат подарени на български семейства в неравностойно положение, за да внесат радост и топлина в дома им – ще се случи най-големия Коледен базар – КОЛЕДА В КАПАНА.
 
 
Над 50 метрова дървена констукция с изложбена площ ще приюти артистите, които от 19 декември до 25 декември ще могат да покажат на гостите на Капана, прекрасните си handmade съкровища, където гарантирано ще намерите подходящият подарък за вашите близки. Разбира се, ще има много греяното вино, напитки и коледни специалитети, което ще ни подкрепят по време на дългото пазаруваме, от няколко локации в Капана. Ще мирише на канела и ябълки, ще има много усмивки. Целият екип се е постарал да изпитате уникалния дух и атмосфера на празника, защото Handmade is Heartmade!
 
Освен всичко друго – истински Дядо Коледа и Снежанка в Капана, коледна музика, базар за плочи, фермерски пазар,,,
 
Освен това Капанът е подготвил още множество малки и приятни изненади, които да направят вашият празник неповторим и вълшебен.
 
Коледа в Капана – шарена, цветна и щура!
 
Повече за събитията в Капана и музикалния живот на квартала може да видите ТУК.
 
Музикалните събития в Пловдив ще намерите само в nightclubs.bg
 
Събитието е подкрепено от община Пловдив

Вашият коментар