Костадин Димитров част от патронния празник в СУ „Свети Седмочисленици“

Кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров присъства на тържествен концерт по случай патронния празник на СУ "Свети Седмочисленици"

В навечерието на светлия български празник – 24-ти май, бих искал да засвидетелствам признателността и уважението си към Вашия труд, към себеотдаването и търпението, с което възпитавате и просвещавате и учениците.

Вече 26 години в СУ "Свети Седмочисленици" с неизчерпаема енергия, ерудиция и всеотдайност поддържате пламъка в очите на децата и стремежът им за знания, заяви Костадин Димитров пред аудиторията в обновената актова зала на учебното заведение.

Присъстващите бивши и настоящи възпитаници бяха приветствани и от директора на СУ "Свети Седмочисленици" Денка Генчева. Сред гостите бяха директори на детски градини и училища, секретаря на район „Тракия“ Женя Петкова, главният експерт по образование Лиляна Власова и др.

Празникът започна с кратък поетичен рецитал, продължи с изяви на учениците и завърши с театралната постановка „Иванко убиецът на Асеня I“, представена от актьорите от Арт Студио „Арлекин“ към училището.

 

 

Вашият коментар