Старт на пролетния хип-хоп сезон в Пловдив с промо на ЖЛЪЧ / ГЕНА – YДАР със So Called Crew и DJ Skill

Рапърите от SO CALLED CREW отново идват в града под тепетата и откриват пролетния хип-хоп сезон на 20 март, петък в клуб Библиотеката. Поводът за първото им гостуване в Пловдив за 2015 година е новият албум на ЖЛЪЧ / Гена – YДАР. Освен с жлъчните рими и болните бийтове в него, крюто пристига с целия си репертоар и в пълен състав – So Called Crew са MC-тата Жлъч, Брят Че и Бате Доуен, графити-артиста и бийтбоксър Trasher и продуцента и DJ Евгени.

Албумът YДАР е съчетание от зверски винилни бийтове и смели лирики, удрящи точно в целта. В траклиста са 13 парчета, сред които колаборативните Престиж със STARTERAs и Нас с DJ SKILL.

Рап програмата, която сме подготвили за ценителите на истинския хип-хоп, започва в 22:30, а за локална подкрепа зад грамофоните рамо ще удар пионера на пловдивската сцена DJ SKILL от Ударната група. Входът е 4 лева, а срещу още 10 можете да се сдобиете с YДАР-а на CD.

Събитието е от поредицата концерти на Affirmative Re-Action, които продължават да работят над концепцията на сплотяване на ъндърграунд артистите от Балканите. Вижте страницата им тук.

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/786327504779229/

Качественият хип-хоп е гарантиран! 

За автора

Вашият коментар