Великденски Базар ‘‘Капана‘‘ се завръща

Броени дни остават до Великденски Базар ‘‘Капана‘‘ 2023, който ще се проведе от 7 до 17 април. Ето какво разказват за предстоящото събитие организаторите:

След изборите се събираме в Пловдив за Цветница и Великден. Искаме да ви запознаем с лицата на Базар “Капана“, които за това издание са над 90 и са подготвили много интересни неща за всеки от вас.

Верни на традициите и благодарение на учениците с професия танцьор от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“,  на втория ден от събитието 8 април на сцената на Базар ‘‘Капана‘‘ ще видите на живо ритуала ‘Лазарки‘‘ и изпълнения на ансамбъл ‘‘Марица‘‘.

Пълната програма на сцената ще може да видите във  facebook страницата на събитието.

Планувайте си дълга пролетна почивка, защото ще сме заедно цели 11 дни и отново ще се съберем в Пловдив, за да посрещнем празниците. Ще има хубава музика на живо, много вкусна храна и напитки от нашата ‘‘Вкусна Спирка‘‘. Осемметровата синя каравана ще е на ваше разположение и ще представи тематично стрийт фууд меню.

В неделя на 16.04 специално за най – малките посетители ще се появят великденският заек и неговите приятели. Ще имате възможност да се насладите на страхотни коктейли от бар ‘‘Капана‘‘, който ще е разположен точно до сцената.

Готови сме да изненадаме приятно вас и сетивата ви със селекция от био и натурални шоколад, кафе, хляб и печива, мед, тахани, люти сосове, гофрети, чай и натурални сокове. Ще има и натурални лакомства и аксесоари за домашните любимци. Ще представим над 80 български модерни занаятчии, автори на ръчно изработени изделия, модни и козметични марки, които ще ни поднесат с усмивка и лично отношение прекрасни продукти, в които са вложили много труд и любов.

Очаквайте нови предложения за вас в сферата на био и натурална козметика, лимитирани серии дрехи, бижута, аксесоари, детски и образователни книги, свещи, керамични съдове и още много уникални изделия, подбрани за вас.

Всичко това ще е поднесено подобаващо с музикална селекция от my-vinyl.com – магазин за грамофонни плочи.

Запитване за участие може да изпратите до имейл: bazar@kapanafest.bg

Локация: гр. Пловдив, мостът над ул. Гладстон – до заведение “Пощата“.

За автора

Вашият коментар