Цитиридис и Кирков със Стендъп комеди шоу в Пловдив

ГДК „Борис Христов“ ще бъде домакин на грандиозно комедийно събитие, което ще събере на една сцена най-добрите в бранша. Фестивалът на Комедията ще се проведе от 3 до 5 септември в Пловдив

Марина Орсаг от Хърватска отново ще гостува в България за 5-я Фестивал на комедията в Пловдив. Тя е основател на Комеди клуб Хърватска и един от първите професионални комедианти с участия в Лондон, Бирмингам, София, Белград, Барселона и много други. Нейни шоута е гледал и бившият хърватски президент Стипе Мешич.

Тя е много популярна в страните от бившата Югославия и прави доста турнета в региона.
През 2013 г. печели наградата за „Най-добър комедиант“ на Наградите за стендъп – Адрия в Македония. Там Марина се запознава и с Иван Кирков.

На първия Фестивал на комедията, който е организиран в България през 2014 година, Орсаг също е гост, заедно с други популярни комедианти от Балканите и Европа. Сега тя отново се завръща, за да покаже своя нестандартен хумор на българската публика.

На 5 септември заедно на сцената ще бъдат създателят на Комеди клуб София Иван Кирков и ТВ водещият и комедиант Николаос Цитиридис. Събирането на двамата култови комедианти е изключително заради ангажираността на Цитиридис, който въпреки заетостта си намира време за любимата комедия.

В грандиозно закриващо шоу Кирков и Цитиридис ще покажат най-доброто от българската стендъп сцена, заедно с другите резиденти на Комеди Клуб София.

Вашият коментар