Абитуриенти от ЕГ „Иван Вазов“ поканиха на бал класната си с театрална постановка

Класната на 12 “З” от ЕГ “Иван Вазов” Ивилина Генова получи покана за бал от своите възпитаници по уникален начин. Младежите избраха култовата постановка “Животни” на театър “Хенд”. Те поканиха публика, на която подариха билети, а в края на представлението  “подставените лица” и нищо неподозиращата учителка бяха изненадани изключително приятно.

Завесата се отвори и разкри целия 12-ти ”З”, който отправи своята покана към любимата си класна. Вълнения, емоции и радостни сълзи изпълниха залата на “Хенд” .

“Щастлив съм, че младите хора в Пловдив имат такова отношение към изкуството и по-конкретно театъра. За всички нас беше огромна радост и чест да участваме в тази “конспирация”“, споделя директорът на театър “Хенд” и режисьор на “Животни” Иво Игнатов-Кени.

“Тези млади хора са пример, вдъхновение и доказателство за смисъла на нашата работа. Колко много радост може да донесе един билет за театър”, коментират актьорите от “Животни”.

През месец април в театър “Хенд” ви очакват няколко премиери, постановки за деца и възрастни и дългоочакваното гостуване на световноизвестния комедиант Паоло Нани със спектакъла “Писмото”. Неговото гостуване в Пловдив, единствено в България, се осъществява с подкрепата на НФ “Култура”, община Пловдив, фондация “Балкански културен форум”, Hotel Imperial Пловдив.

Вашият коментар