АМТИИ стартира кандидатстудентската кампания с безплатни онлайн консултации

Департаментът за езикова и специализирана подготовка при Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“ – Пловдив, организира безплатни онлайн консултации за кандидат-студенти в дните 8, 9 и 10 април, обявиха от висшето учебно заведение.

Желаещите могат да се запишат на тел. 032/601 464.

Предварителните онлайн кандидатстудентски изпити ще са през месец май 2021 г. Актуализираната допълнителна информация и условия за участие ще могат да бъдат проследени в сайта и фейсбук профила на Академията.

За специалностите „Българска народна хореография“ и „Балетна педагогика“, както и за всички останали специалности, подготвителни курсове ще се проведат през месец юни. На сайта на АМТИИ ще бъдат посочени точните дати.

АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“ – Пловдив е едно от най-авторитетните висши учебни заведения по изкуствата в страната и единствено по обхвата на своята мултижанровост. Академията обучава в степени бакалавър, магистър и доктор в множество специалности от различни изкуства: педагогика на обучението по музика или по изобразително изкуство, изпълнителско изкуство (класически, народни или поп и джаз инструменти или пеене), дирижиране (класически или народни хорове и оркестри), българска народна хореография, балетно изкуство, графичен дизайн и фотография, сценография, църковна живопис, дизайн на облеклото, графика, скулптура, мултимедия и виртуална реалност, тонрежисура, артмениджмънт и др.

Вашият коментар