Международният ден на младежта в Пловдив под мотото „Разчупи се“

На 12 август – Международен ден на младежта в Градската градина ще се състои хепанинг с игри и парти от 18 часа. Включете се ако искате да откриете още неща за себе си, ако ескейп стаите са вашата страст, ако имате верни приятели, с които да се забавлявате!

 Изисквания към участниците:

  • да са част от отбор, състоящ се между 2-ма и 4-ма младежи;
  • да са на възраст между 15 и 29 години.

МИКЦ Пловдив продължава десетгодишната традиция да отбелязва Международния ден на младежта в Пловдив с отборни игри. Тази година той е под мотото „Разчупи се” и ще предизвика младите хора в града да преживеят една наистина нестандартна отборна надпревара, откривайки интересни факти за себе си и своите умения.

В състезанието ще участват общо 20 отбора, като всеки един от тях ще премине през 12 загадки – логически игри и физически предизвикателства, като критериите за получаване на точки във всяка от тях ще бъдат уменията за работа в екип, съобразителност, бързина, наблюдателност. Всеки отбор ще получава точки и за времето, с което финишира. За най-добрите отбори има атрактивни награди.

Успоредно с това за любителите на настолните игри, екипът на МИКЦ Младеж&КО е приготвил възможност да играят и да се забавляват във Виенския павилион с над 10 ролеви и ситуационни игри. Хепанингът ще завърши с рок концерт на групите Red Tigger u Noisy Bastardz.

 За да се запишете в състезанието, попълнете апликационната форма. При повече от 20 отбора, желаещи да участват, селекцията ще се извърши на база ред на подаване на формата.

 Краен срок за кандидатстване: 8 август 2017 г.

Вашият коментар