Образователни работилници за деца в Младежки център

Младежки център Пловдив стартира от септември нов цикъл от образователните работилници за деца от 5 г. до 10 г.- География и Природа. Цикълът е част от дългосрочния проект на центъра за образование чрез творчество „Аз и светът около мен“. Два месеца след старта на проекта, той дава забележителни резултати и интерес от страна на деца и родители. Чрез занимателни творчески активности и разработване на проекти, децата получават по-достъпно знание за различните аспекти на света и природата, като стимулират свободата в общуването, креативността, вярата в собствените възможности.

Работилниците се провеждат всяка събота и неделя, от 10.00 до 12.00 часа, в Младежки център, с такса за участие 5 лв. и предварително записване на тел.0898 394219. Повече информация за отделните седмични занимания на фейсбук страницата на центъра.

Педагозите от другата образователна инициатива, която се провежда в Младежки център-  „Наука за деца“, също са подготвили интересни занимания за септември. Те ще предизвикат децата да се превърнат в истински детективи и печатари- ще взимат отпечатъци, ще търсят следи, ще изработват сами инструменти и пособия и ще отпечатват документи.

Заниманията ще се провеждат в съботните дни, от 13.00  до 14.30 часа в Младежкия център и са подходящи за деца от 6 до 14 години. Таксата за участие е 10 лв., а предварителното записване е на тел. 0895 668928 и фейсбук страницата Science for kids.
 

Вашият коментар