Билетите за „Когато котката я няма“ отново свършиха

"Когато котката я няма" безапелационно превзема театралните сцени в страната с едно от най- силните оръжия- смеха. Само за часове Пловдивската театрална публика изкупи билетите за комедията, с която ще започне новият сезон на театрална формация "Мелпомена" под тепетата.

Големият интерес към тази постановка е плод на уникалното съчетание на текст, режисура и актьорска игра. Любимците на публиката- Асен Блатечки, Калин Врачански, Елена Петрова, Силвия Лулчева, Мира Добрева и Ирена Тодорова, под талантливата режисура на Асен Блатечки, претворяват комедията на английските драматурзи Джони Мортимър и Брайън Кук.

Смехът е толкова заразителен, че дори самите актьори в определени ситуации попадат в капана на собствената си уникална игра и се смеят заедно с публиката.

За да откликне на големия интерес към представлението, театрална формация "Мелпомена" кани всички зрители ,които не са успели да си закупят билети за 16 септември 2017г, на допълнително представление, отново на сцената на Дома на културата "Борис Христов".

Билети за смехотерапията "Когато котката я няма" може да запазите на тел.  0888673600

  • Повече за постановката "Когато котката я няма" от директора на театър Мелпомена може да видите ТУК
  • Елена Петрова: Асен Блатечки работи с нечовешко темпо – ТУК
  • Летният театър отново препълнен за британската комедия с Асен Блатчеки ТУК

 

 

 

 

 

Вашият коментар