Приказки за провалите и неуспехите събират мечтатели в Библиотеката

Във „Вечери на наивници“ хора разказват за провалите си пред публика

Този четвъртък едно събитие ще събере мечтателите и успяващите хора в Пловдив под един покрив. "Вечери за наивници", ораганизирано от MOVE BG и JCI Plovdiv ще срещне присъстващите с хора, случващи всеки ден позитивната промяна в града под тепетата.

Наивниците зад микрофона на първото издание на формата ще бъдат Даниел Джинсов, Георги Ангелов и Стефан Горанов. Модератор на "Вечери за наивници" ще бъде посланикът на MoveBG за Пловдив – Веселин Илиев. Вечерта за всички наивни мечтатели (28-ми) ще започне от 19:00ч. в клуб "Библиотеката" на  ул. Лейди Странгфорд 5.

Даниел Джинсов  работи от шест години в неправителствения сектор. Основател и председател е на клон Пловдив на Сдружение на младите психолози в България „4-ти Април”, 3 мандата е бил член на УС на Национален младежки форум.  По настоящем е представляващ „Младежко сдружение за мир и развитие на Балканите“ гр. Пловдив и координатор на звено от обучители към Национален младежки форум.На кратко това, с което се занимава е да променя средата около себе си чрез различни обучения, събития, кампании, проекти, опитвайки се заедно да изградим едно по-добро общество за идните поколения.

Георги Ангелов до сега винаги се е занимавал с разработването на уеб сайтове и дизайн и логично всичките му бизнес начинания са свързани с това. Правил е сайтове за запознанства, сега по-модерни като социални мрежи, изградил е платформа, в която са свързани модни фотографи и модели, отделно он-лайн магазин за значки, он-лайн игри и още доста начинания, голяма част, от които не успяват да видят бял свят, а друга част се оказват, както той споделя – тотален провал. Последното му начинание е, може би, най-амбициозното до сега. В момента работи по създаването на платформа за резервации и маркетинг на хотели и места за настаняване с име GoGo.bg. Технически платформата е готова и функционираща, сега пред него стои предизвикателството да я позиционира правилно на пазара.

Стефан Горанов започва своите проекти свързани с изкуство и култура още когато е в 4-ти клас – ученик в СОУ  „Цар Симеон Велики“. Стартира първата си компания през 1994 година, просто защото по-рано е бил непълнолетен. Днес, 22 години по-късно, Стефан е ментор в първия по рода си творчески комплекс в България – Инкубатор (incubator.bg) .

За да присъствате на събитието е необходимо да се регистрирате ТУК

 

Вашият коментар