Стотици младежи в надпревара да бъдат изследователи на National Geographic

Над 700 българи се състезават в битка за кандидат-изследователско място в екипа Explore Bulgaria на National Geographic. Всеки се регистрира в сайта на NG, а чрез онлайн гласуване ще бъдат определени двамата победители, които заедно с двама известни български спортисти ще изследват кътчета от страната.

Ето и описанието на предизвикателството от National Geographic:

Искаш да станеш изследовател на National Geographic Channel Bulgaria? Двама от вас могат да сбъднат тази си мечта и да се присъединят към екипа на Explore Bulgaria. Редом с две родни спортни звезди, ще имаш шанс да опознаеш едни от най-вълнуващите български забележителности и да ги видиш от нова гледна точка. Регистрирай се на сайта ни и качи твоя снимка и/или видео. Чрез онлайн гласуване ще бъдат избрани двамата изследователи, които да станат част от екипа на проекта. За нуждите на продукцията всеки участник трябва да е свободен за период от 3 седмици между април и май 2014. Точните дати ще бъдат оповестени допълнително. Участниците трябва да имат навършени 18 години!

Сред кандидатите е един от активните младежи в Пловдив и студентските активности през последните години Красимир Русев. За него може да гласувате от тук: http://explorebg.natgeotv.com/krasimir-rusev-candidate10627.html

 

За автора

Вашият коментар