Версай благодари на АМТИИ

Ректорът на АМТИИ получи благодарствено писмо от директора на Висшия институт за управление към Университета на Версай Сен Куентин ен Ивелин (UVSQ) 

В писмото се изразява благодарността за топлото посрещане на френските студенти от магистратурите „Управление и организационни комуникации“ и „Управление на културни и артистични организации“ при посещението им в АМТИИ на 8 февруари тази годзина.

„Бихме желали да изразим нашите безкрайни благодарности на проф. Шекерджиева-Новак, на Академичните ансамбъл, хор, оркестър и всички други колеги за културната програма и академичното представяне. Френските гости останаха възхитени от българското фолклорно изкуство.

Студентите и френските преподаватели ще запазят трайни спомени от посещението в АМТИИ. Уважаеми проф. Василев, моля, приемете нашите най-сърдечни поздрави“ 

Завършва писмото, подписано от проф. Жил Руе и д-р Стела Райчева. Те са ръководителите на магистърската програма „Управление и организационни комуникации“ в Университета на Версай.
Гостите от Франция посетиха АМТИИ в рамките на организирания в България едноседмичен семинар „Мениджмънт и комуникации“. 

 

За автора

Вашият коментар